vr 20 jan - 2017 vrijdag 20 januari 2017

DeWolff

Rauwe psychedelische sixties bluesrock

Klinkt als: Leon Russell meets Deep Purple, Black Keys meets Allman Brothers

Lelystad maak je klaar voor een avondje onvervalste Southern Rock! DeWolff is een driekoppig rockmonster dat zo uit de Mississippi-modder lijkt getrokken om rauwe psychedelische sixties bluesrock te maken. Gevormd in 2007 door de broers Pablo en Luka van de Poel en Robin Piso, brengt DeWolff ziel, zweet en swagger met hammond, gitaar en drums. Het is Leon Russell meets Deep Purple, Black Keys meets Allman Brothers. Maar DeWolff is vooral toch DeWolff.

Extreem goede live band!
Iedereen die DeWolff ooit live heeft gezien weet wat dit betekent: onuitputtelijke energie, grenzeloos enthousiasme en één groot avontuur op het podium. En dat allemaal met een play-like-it’s-the-last-show-you’llever-play-mentaliteit. In de acht jaar dat de band bestaat, is ze inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste live bands van Nederland. 

Support: Mitch Rivers
Met zijn voeten in de zuidelijke staten componeert Mitch Rivers nummers die smaken als bourbon voor de rusteloze ziel. Op de recent verschenen, in Electrosaurus Studio onder begeleiding van Pablo van de Poel opgenomen debuut EP, is zijn soulvolle zang met schitterend gitaarwerk samengesmeed tot een rijk gevulde hand songs.

Naar de agenda