za 8 jan - 2022 zaterdag 8 januari 2022

DE TOP 2000 POPQUIZ VAN LELYSTAD

NIEUWE EDITIE VAN DE LELYSTADSE POPQUIZ OVER DE LIJST DER LIJSTEN

Ook interessant: Ellen Foley 

Let op: wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden op het moment dat het evenement plaatsvindt. Daarom is het nu verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of op papier + ID te tonen aan de ingang. Meer info

De donkere dagen rondom kerst en oud en nieuw krijgen al sinds jaar en dag verlichting van de lijst der lijsten: de Top 2000!

Het is dan ook logisch dat we het nieuwe jaar starten met een klassikale overhoring door Maarten van Hooft van deze lijst tijdens de vierde editie van de Top 2000 popquiz in Corneel. De lijst zal wederom als leidraad dienen voor een avond vol video- en geluidsfragmenten waarbij het aan de deelnemers is om te vertellen wie we horen en zien en wat de titel dan wel niet is. Zoek de dwarsverbanden, vind wat ligt op het puntje van je tong en beleef die aangename aha-erlebnissen. De Top 2000 popquiz belooft weer een avond topentertainment te worden en aangezien de voorgaande edities ram uitverkocht waren, is tijdig inschrijven met je team aan te raden. Dan heb je dat alvast binnen.

Let op: er is geen avondkassa, als je niet meedoet aan de quiz maar wel wilt aanmoedigen, dan mag je gratis naar binnen.

Naar de agenda