za 9 apr - 2022 zaterdag 9 april 2022

De Likt

Rotterdamse, futuristische funksensatie

Let op: wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden op het moment dat het evenement plaatsvindt. Daarom is het na 25 september nu verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of op papier te tonen aan de ingang. Meer info

Sinds de oprichting in 2013 is de Rotterdamse, futuristische funksensatie De Likt vakkundig en consequent alle zalen en festivals van Nederland plat aan het spelen. In 2015 bracht De Likt hun eerste album met singles als “Ja dat bedoel ik”, “Finidi George” en “Bloed aan de muur” uit. Hierop volgde twee jaar van non-stop touren, waarin de jongens in alle krochten en uithoeken van het land de titel “Het Rotterdamse sloopbedrijf” verdedigden.

Frontman Jordy Dijkshoorn brak in 2017 een nekwerkvel, maar zelfs dat kon de band niet stoppen: De Likt kwam in het begin van 2018 namelijk met het album ‘De Derde’, waarmee de band definitief een vaste waarde binnen het Nederlandse livecircuit werd. In 2019 kwam de band met de single ‘Ctrl-Alt-Delikt’ en in 2021 kwamen singles met de Rotterdamse DJ-koning David Vunk uit. Maak je borst maar nat, De Likt komt Corneel plat spelen!

Naar de agenda