vr 8 dec - 2017 vrijdag 8 december 2017

De Dijk (UITVERKOCHT)

Op veler verzoek terug in Lelystad
Kubus

Klinkt als: Blues, Rock

Ook interessant:
2 december: Martijn Fischer zingt hits van Hazes
21 april: Edwin Evers Band

Menig Lelystedeling zal verheugd zijn dat er weer een show van de Dijk naar Lelystad komt. Op veler verzoek zijn Huub van der Lubbe en zijn mannen na twee jaar afwezigheid  terug in De Kubus op vrijdag 8 december.

De Dijk is meer dan een band, het is een baken. Je kunt zeggen: dat krijg je vanzelf als je het drieëndertig jaar volhoudt, maar dat is te simpel. Bij Huub van der Lubbe en zijn mannen gaat het er vooral om hoe ze dat doen. Door nooit routine toe te laten, de geloofwaardigheid te bewaken en als groep altijd samen te vallen met het gevoel dat hun muziek verspreidt. Een gevoel dat alleen te omschrijven valt met grote woorden – hoop, gemeenschapszin, menselijkheid, een afkeer van cynisme – maar dat in hun liedjes steevast wordt teruggebracht tot tastbare proporties. Dat maakt het tot een hele geruststelling dat De Dijk nog steeds in een busje klimt om het land te doorkruisen.

Groef
Met de nieuwe single ‘Liefje Liefje’ zet De Dijk de toon voor ‘Groef’, een album vol klassiekers en minder bekende nummers, die helemaal anders klinken dan voorheen. Er is daarnaast ook nieuw werk op het album te horen.

Er zijn alleen staplaatsen beschikbaar voor dit optreden. Indien u om medische redenen een zitplek nodig heeft, neemt u dan contact op met zamyra@undergroundlelystad.nl. Dit kan uiterlijk tot 8 december, 12:00 uur.

Eten & dansen
Met je ticket ontvang je deze concertavond 5 Euro korting op tapas bij restaurant De Vier Engelen. Vermeld bij je reservering (verplicht) vooraf dat je een ticket voor dit concert hebt.

Naar de agenda