za 30 jun - 2018 zaterdag 30 juni 2018

De Bonanza met Rob Stenders

Rob Stenders draait live on stage de platen die JIJ wilt horen

Ook interessant:
30-11: Memphis Maniacs
20-11 Kim Wilde (UK)

Helaas is het optreden van Rob Stenders Caroline Brouwer met De Bonanza tot nader orde uitgesteld. We prikken snel een nieuwe datum met ze, want Rob & Caroline komen graag een andere keer alsnog naar Lelystad! Kopers van een ticket krijgen binnen 14 dagen hun volledige aankoopbedrag teruggestort (inclusief servicekosten). Onze excuses voor de teleurstelling, we maken het goed!

De Bonanza Clubtour
Rob Stenders en zijn sidekick Caroline Brouwer draaien niet alleen op de radio wat je wilt horen, dat doen ze ook in de clubs met hun Bonanza Clubtour.

De muziek gaat door alle decennia heen – van de sixties en seventies tot nu – en de playlist is voor een groot deel in handen van jou: bij de Bonanza ben jij de DJ!
Rob en Caroline lopen regelmatig de zaal in om verzoekjes op te halen en er wil nog wel eens een popquiz of karaoke voorbijkomen dus houd je popkennis paraat en zorg dat je bij stem bent. En heb je iets te vieren of heb je altijd al een romantic request willen aanvragen voor je grote (stille) liefde, mis deze kans dan helemaal niet!

 

 

Naar de agenda