vr 8 sep - 2023 vrijdag 8 september 2023

Get This Party Started! met Bankzitters en DJ NIKY

Met Bankzitters + DJ Niky

 

 

Get This Party Started! is het event van Lelystad! Tijdens deze editie zullen niemand minder dan Bankzitters en DJ Niky optreden. Daar moet jij bij zijn!

Bankzitters
Sinds 2017 zijn Bankzitters bekend bij het grote Nederlandse publiek. De groep die vandaag de dag bestaat uit Milo ter Reegen, Koen van Heest, Robbie van de Graaf, Raoul de Graaf & Matthyas het Lam, hebben hun bekendheid te danken aan hun succesvolle Youtube carrière. In 2019 ontvingen ze hiervoor bij de Veed Awards de prijs voor de beste nieuwkomer.

Vervolgens begonnen ze als groep ook met het uitbrengen van muziek. ‘Niks’ en ‘Eenzaam’ kwamen allebei uit in 2019. Opgevolgd door ‘Zuipen Tot We Kruipen’ in 2020. De tracks waren succesvol, maar het écht grote muzikale succes is de jaren daarop ontstaan. Zo brachten ze in 2021 de tracks ‘Stapelgek’, ‘Baldadig’ en ‘Factureren’ uit. Het grootste muzikale succes volgde in 2022, met de release van het nummer ‘Je Blik Richting Mij’. De track stond wekenlang op #1 in de Spotify Charts en is inmiddels goed voor ruim 21 miljoen streams op Spotify, evenals 4,8 miljoen views op YouTube. Ze ontvingen hiervoor ook nog de prijs de ‘#4 Meest Beluisterde YouTube muziekvideo van Nederland in 2022’. Tot slot kwamen er aan het einde van het jaar maar liefst 3 nummers in de NPO Radio2 Top2000. Een unicum voor deze lijst!

In 2023 kwamen ze met hun allereerste EP genaamd ‘Werelds’ bestaande uit 3 nummers: ‘Systeem’, ‘Bali’ en ‘Vrienden Voor Altijd’. De EP behaalde binnen 2 weken ruim 3.5M streams op Sporify. Hoewel muziek niet de grootste ambitie is voor de heren, genieten ze wel van het plezier en succes dat het oplevert.

DJ NIKY
DJ Niky is een jonge vrouwelijke urban pop DJ/producer uit Lelystad met een grote passie voor muziek. Op haar achtste verloor ze haar hart aan de dj-tafel. Inmiddels is DJ Niky 21 jaar en heeft ze al op veel feesten en festivals mogen draaien, waaronder Beachfestival Zeewolde, Dancetour en vele clubs in Amsterdam.

Momenteel is DJ NIKY hard bezig met het uitbreiden van haar carrière. Achter de schermen is ze hard bezig met haar eigen producties. Ze is hiermee hard op weg om haar eigen sound te laten horen binnen de scène en een grote inspiratie te zijn voor jongeren.

Let op: Bankzitters spelen deze avond hun energieke festival set vol met hits. Hun optreden wordt omlijst door DJ Niky.

Naar de agenda