vr 9 dec - 2022 vrijdag 9 december 2022

Danny Bryant + Electric Hollers

BLUESGITARIST VAN WERELDKLASSE

Dit is een verplaatst concert. Eerder gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum, de aanvangstijd en locatie blijven hetzelfde. Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie!

Bluesgitarist Danny Bryant behoort tot de wereldtop. Met 20 jaar ervaring in de blues-scene heeft Bryant al meer dan 2.000 shows in binnen- en buitenland gespeeld. Hij deelde daarbij het podium met grootheden als Joe Cocker, Carlos Santana, Buddy Guy en Peter Green.

In september 2019 kwam zijn album ‘Means of Escape’ uit, waarbij Danny voor het eerst de rol van producer op zich nam. Eind 2021 bracht hij zijn nieuwe album ‘Rage to Survive’ uit en in 2022 komt Danny Bryant naar Corneel in Lelystad: een must see voor de echte bluesliefhebber!

Het voorprogramma wordt verzorgd door Electric Hollers: een blues/rocksensatie uit Noord-Nederland. Maak je klaar om weggeblazen te worden door een muur van vintage sound en energie! Zware bastonen, donderende drums en gitaarsolo’s die je meeslepen naar vervlogen tijden. De band laat zich inspireren door bands als Led Zeppelin, Santana & Ten Years After en bracht in 2018 hun eerste plaat ‘Rise’ uit. Het uitbrengen van dit album leverde lovende recensies en een volle agenda op. Inmiddels bouwt de band verder aan hun livereputatie en zijn ze klaar om Nederland te veroveren. In oktober stond de band in de finale van de Dutch Blues Challenge.

 

Naar de agenda