za 30 mrt - 2019 zaterdag 30 maart 2019

Dance Classics met Rob Stenders

De populaire DJ draait met De Bonanza de liedjes die JIJ wilt horen

Ook interessant
16 maart Nacht van de Nederpop met VOF de Kunst
29 maart The Celebration of Prince
25 mei The Bruceband – Born in the USA 35th anniversary

Dance Classics
Dance Classics is hét dansfeest van Lelystad waarbij elke editie een landelijk bekende DJ wordt uitgenodigd. De lekkerste hits van de eighties tot de zeroes komen langs in een gezellige sfeer. Van Michael Jackson tot Justin Timberlake, van Madonna tot Soul II Soul en van Neneh Cherry tot Rick Astley. Na zeer geslaagde (en uitverkochte) edities met Ben Liebrand en Gerard Ekdom, komt nu de populaire Radio 2 DJ Rob Stenders met zijn side-kick Caroline Brouwer naar Corneel!

Verzoekjes zijn welkom!
Rob Stenders draait niet alleen op de radio wat je wilt horen, dat doet hij ook in de clubs! De muziek gaat door alle decennia heen en de playlist is voor een groot deel in handen van jou, want bij De Bonanza-show ben jij de DJ! Rob en zijn sidekick Caroline lopen regelmatig de zaal in om verzoekjes op te halen en er wil nog wel eens een popquiz of karaoke voorbijkomen dus houd je popkennis paraat en zorg dat je bij stem bent. En heb je iets te vieren of heb je altijd al een romantic request willen aanvragen voor je grote (stille) liefde, mis deze kans dan helemaal niet!

DJ Barry Bouquet
Na Rob Stenders zal DJ Barry Bouquet de plaats achter de draaitafels overnemen. Barry Bouquet is al sinds eind jaren ’80 actief als DJ. Begonnen als “discopionier” in de eerste uitgaansgelegenheid van Almere opende hij daarna “Eindelijk”, zijn eigen discotheek met vanaf eind jaren ’90 de regionaal bekende “classics party’s” met artiesten als Boney M., The Gibson Brothers en Rose Royce. Nog steeds draait Barry regelmatig op de betere 80’s en 90’s feesten.

Tijdschema:
21:00 – 0:00 uur Rob Stenders
0:00 – 02:00 uur Barry Bouquet

 

Naar de agenda