za 7 mrt - 2020 zaterdag 7 maart 2020

Dance Classics met Gijs Staverman

Dansfeest met de lekkerste hits van de eighties tot de zeroes

Let op: Dit is de nieuwe datum van het verplaatste event van 29-6-2019. Hiervoor gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe editie op 7 maart! (Tenzij u deze tickets heeft laten annuleren). 

Dance Classics
Dance Classics is hét dansfeest van Lelystad waarbij elke editie een landelijk bekende DJ wordt uitgenodigd. De lekkerste hits van de eighties tot de zeroes komen langs in een gezellige sfeer. Van Michael Jackson tot Justin Timberlake, van Madonna tot Soul II Soul en van Neneh Cherry tot Rick Astley. Na zeer geslaagde (en uitverkochte) edities met Ben Liebrand, Gerard Ekdom en Rob Stenders, komt nu Gijs Staverman naar Corneel!

Gijs Staverman
Gijs Staverman start zijn carriere als DJ en presentator van bekende radio- en televisieprogramma’s als de Nederlandse Top-40, De Mega Top 50, Starmaker en Stavermans Classics voor zenders als Veronica, Yorin en RTL4. In 2006 maakt hij de overstap naar Q-music waar hij iedere werkdag zijn eigen radioprogramma presenteert. Q-music bereikt wekelijks ruim 2,5 miljoen verschillende luisteraars. Ook is Staverman regelmatig te zien als presentator bij RTL Boulevard. Dagelijks kijken hier ruim 1 miljoen mensen naar. Sinds 2014 is Gijs Staverman elke werkdag te horen op Radio 2 tussen 12.00 en 14.00 uur met zijn programma “Gijs 2.0”.

DJ Barry Bouquet
Voor en na Gijs Staverman zal DJ Barry Bouquet plaatsnemen achter de draaitafel, net als tijdens Dance Classics met Rob Stenders. Daar hebben we veel positieve reacties op ontvangen! Barry Bouquet is dan ook al sinds eind jaren ’80 actief als DJ. Begonnen als “discopionier” in de eerste uitgaansgelegenheid van Almere opende hij daarna “Eindelijk”, zijn eigen discotheek met vanaf eind jaren ’90 de regionaal bekende “classics party’s” met artiesten als Boney M., The Gibson Brothers en Rose Royce. Nog steeds draait Barry regelmatig op de betere 80’s en 90’s feesten.

Tijdschema:
21:00 – 23:00 Barry Bouquet
23:00 – 01:00 Gijs Staverman
01:00 – 02:00 Barry Bouquet

Naar de agenda