za 19 jan - 2019 zaterdag 19 januari 2019

Dance Classics met Gerard Ekdom

Nieuw dansfeest met de lekkerste hits van de eighties tot de zeroes

Klinkt als: voetjes van de vloer

Ook interessant:
8 februari Rowwen Hèze
9 maart Thirty Dancing
30 maart: Dance Classics met Rob Stenders

Dance Classics met Gerard Ekdom. De populairste radio-dj (en soms ook op tv) van dit moment. Bekend van zijn programma ‘Ekdom in de Morgen’ tussen 6 en 10 uur op Radio 10.

De eerste editie van Dance Classics op 22 september 2018 deed Corneel schudden op zijn grondvesten. Wat een avond was dat met ‘mr. Grandmix’ Ben Liebrand! Dit is het dansfeest waar Lelystad op heeft zitten wachten. Voor de tweede editie komt Gerard Ekdom de lekkerste hits van eighties tot de zeroes draaien. Als vanavond de voetjes niet van de vloer gaan in Corneel dan gebeurt het nooit meer.

De Clip Club
Voor en na de 90 minuten durende set van Gerard Ekdom kun je bij De Clip Club lekker dansen op hits van alle tijden. De Clip Club brengt de grootste hits van toen en nu op grote schermen met de originele videoclip. Levensgroot met perfect geluid en vloeiend in de mix. Van ABBA, Prince en Dolly Dots tot aan hedendaagse krakers van Pharell, Amy Winehouse en Avicii. Van discohelden als Earth, Wind & Fire, Donna Summer en Chic tot de 80’s-hits van Madonna, Depeche Mode en Doe Maar. Wedden dat jij als laatste van de dansvloer stapt!

Naar de agenda