za 11 jan - 2020 zaterdag 11 januari 2020

Dance Classics met Gerard Ekdom

DANSFEEST MET DE LEKKERSTE HITS VAN DE EIGHTIES TOT DE ZEROES

Ook interessant:
21-12 Top 2000 Live Band
07-03 Dance Classics met Gijs Staverman

Dance Classics is hét dansfeest van Lelystad waarbij elke editie een landelijk bekende DJ wordt uitgenodigd. De lekkerste hits van de eighties tot de zeroes komen langs in een gezellige sfeer. Van Michael Jackson tot Justin Timberlake, van Madonna tot Soul II Soul en van Neneh Cherry tot Rick Astley. Na zeer geslaagde edities met Ben Liebrand, Gerard Ekdom en Rob Stenders, komt Gerard Ekdom wegens groot succes 11 januari graag terug naar Corneel!

Gerard Ekdom
Gerard Ekdom is al jaren een van de populairste radio-dj’s (en soms ook op tv) van Nederland. Bekend van zijn programma ‘Ekdom in de Morgen’ tussen 6 en 10 uur op Radio 10 en daarvoor jaren op Radio 2 en 3FM. Dat de sympathieke DJ en Dokter Pop ook in Lelystad ongekend populair is, bleek uit het feit dat Ekdoms vorige optreden tijdens Dance Classics ruim van tevoren al uitverkocht was.

De Clip Club
Voor en na de 90 minuten durende set van Gerard Ekdom kun je bij De Clip Club lekker dansen op hits van alle tijden. De Clip Club brengt de grootste hits van toen en nu op grote schermen met de originele videoclip. Levensgroot met perfect geluid en vloeiend in de mix. Van ABBA, Prince en Dolly Dots tot aan hedendaagse krakers van Pharell, Amy Winehouse en Avicii. Van discohelden als Earth, Wind & Fire, Donna Summer en Chic tot de 80’s-hits van Madonna, Depeche Mode en Doe Maar. Wedden dat jij als laatste van de dansvloer stapt!

Tijdschema
22:00 uur De Clip Club
23:30 uur Gerard Ekdom
01:00 uur De Clip Club

Naar de agenda