za 22 sep - 2018 zaterdag 22 september 2018

Dance Classics: Ben Liebrand

Nieuw dansfeest met 'Mr Grandmix' maar liefst 180 minuten in the mix

Ook interessant
20 november: Kim Wilde

Dance Classics is het nieuwe dansfeest van Lelystad met elke editie een landelijk bekende DJ als headliner. De lekkerste hits van de eighties tot de zeroes komen langs in een super gezellige sfeer. Van Michael Jackson tot Justin Timberlake, van Madonna tot Soul II Soul en van Neneh Cherry tot Rick Astley.

Tijdens deze eerste editie van Dance Classics staat niemand minder dan The Godfather van de Nederlandse dance op ons podium: Ben Liebrand! Deze legendarische DJ komt voor een set van maar liefst 180 minuten en is onder andere bekend van Radio Veronica (In The Mix) en Radio 538 (MiniMix). Ook is Ben Liebrand door de grootste sterren gevraagd om hun nummers in een nieuw jasje te steken. Zo remixte hij onder andere nummers van Salt & Pepa, Phil Collins, Sting en Grace Jones.

DJ G-Roon
Voor en na de set van Ben Liebrand draait G-Roon, een ervaren DJ die al ruim 30 jaar in clubs en op festivals staat. Naast zijn gevoel voor sfeer en muziekkeuze, vallen zijn enorme energie en interactieve performance tijdens het draaien het meest op.
Dance Classics is uitsluitend toegankelijk voor bezoekers van 21 jaar en ouder.
Naar de agenda