do 27 okt - 2022 donderdag 27 oktober 2022

Comedytunes: Comedynight

want er valt nooit genoeg te lachen!

Dit is het verplaatste evenement van 27 mei 2022. Eerder gekochte tickets blijven gewoon geldig op deze nieuwe datum! 

Op 27 oktober kan het publiek in poppodium Corneel een avond genieten van een flinke dosis humor tijdens een comedynight, georganiseerd door Comedytunes. Eerder stond Silvester Zwaneveld op het affiche, maar helaas kan hij er niet meer bij zijn. Gelukkig is er wel een waardige vervanger gevonden: Arie Koomen! Ronald Smink, Jeroen Pater en Vincent Geers vullen de rest van de line-up voor deze veelbelovende avond vol humor.

Arie Koomen, bekend van Arie & Silvester (met eerdergenoemde Zwaneveld) en De Lama’s, speelt de laatste jaren door heel Nederland in comedycafés, schouwburgen en op festivals, waaronder op Lowlands. Met zijn absurde show neemt hij de bezoeker mee door een maffe wereld. Ronald Smink mag tijdens deze Comedytunes ook niet ontbreken. In 2007 won hij het Groninger Studenten Cabaret Festival en de afgelopen jaren speelde hij met zijn voorstellingen door heel Nederland. Zijn show ‘Out of the Box’ was ook te zien op Videoland en Omrop Fryslân. Smink heeft een unieke, originele stijl: bevers en indianen op de snelweg, Friese strippers of gothics bij de voordeur, bij deze absurde Fries kan je alles verwachten.

Jeroen Pater behoort tot de eerste generatie stand-up comedians in Nederland. Hij is oprichter van de Utrechtse comedyclub het Comedyhuis, organisator van het Utrechtse International Comedy Festival in TivoliVredenburg en maakte hij deel uit van comedygroep Comedy Explosion. Vincent Geers’ grappen zijn dikwijls gedurfd en confronterend. Hij legt gevoelige plekjes van relaties en onze dagelijkse omgang bloot. Hij weet situaties zo treffend te beschrijven dat er vanzelf grote hilariteit ontstaat. Het is dan ook geen wonder dat Vincent Geers met zijn comedy show vaak te zien is in een show van Comedytunes.

Naar de agenda