do 27 okt - 2022 donderdag 27 oktober 2022

Comedytunes: Comedynight

want er valt nooit genoeg te lachen!

Dit is het verplaatste evenement van 27 mei 2022. Eerder gekochte tickets blijven gewoon geldig op deze nieuwe datum! 

Een avond genieten van een flinke dosis humor! Op de Comedytunes Comedynight staan er drie comedians op het podium van Corneel. De comedians maken er een te gekke show van met de meest absurde en hilarische verhalen, en je zult merken dat je begint te ontspannen, lachen en dat je stress verdwijnt. Na een avondje Comedytunes Comedynights zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel!

Op deze avond staan de volgende comedians op het podium van Corneel:

Silvester Zwaneveld
Silvester werd geboren op 3 november 1969 in Beilen. Na vele rondzwervingen studeerde hij af aan de kunstacademie te Rotterdam. Silvester Zwaneveld is bekend van het cabaretduo Arie & Silvester. Hij vond diepgang in zijn soloshows, die met veel enthousiasme worden onthaald. Hij is de eerste cabaretier die met een App de theaters in is gegaan. Naast cabaret heeft hij verschillende visuele/tekstloze voorstellingen gemaakt en werkt hij met een aantal jonge theatermakers.

Ronald Smink
Ronald Smink is oprichter van Comedytunes. In 2007 won hij het Groninger Studenten Cabaret Festival met de jury en publieksprijs. De afgelopen jaren speelde hij zijn avondvullende voorstellingen door heel Nederland. Zijn show ‘Out of the Box’ was ook te zien op Videoland en Omrop Fryslân. Daarnaast is Ronald ook vast lid bij het Utrechtse Comedy collectief het Comedyhuis. Momenteel speelt hij zijn voorstelling ‘Bei sein ist Mitmachen’. Ronald heeft in het comedy-landschap een zeer eigen en unieke stijl, wat hem zeer origineel maakt. Bevers en Indianen op de snelweg, Friese strippers of Gothics bij de voordeur, bij deze absurde Fries kan je alles verwachten.

Jeroen Pater
Jeroen Pater behoort tot de eerste generatie stand-up comedians in Nederland. Zo behoorde hij onder andere tot de Comedy Explosion. Jeroen is een bezig bij. Zo is hij oprichter van de Utrechtse comedyclub het Comedyhuis en organisator van het Utrechtse International Comedy Festival in TivoliVredenburg. Het grootste Comedyfestival van de Benelux. Naast organiseren straalt deze comedian op het podium ook één en al ervaring uit.

Vincent Geers
Vincent Geers is dan wel een brave borst, maar zijn grappen zijn dikwijls gedurfd en confronterend. Hij legt gevoelige plekjes van relaties en onze dagelijkse omgang bloot. Hij weet situaties zo treffend te beschrijven dat er vanzelf grote hilariteit ontstaat. Dit heeft vaak open doekjes tot gevolg. Geen wonder dat Vincent Geers met zijn comedy show vaak te zien is in een show van Comedytunes.

Dit is een Comedynight met zit-plekken.

Naar de agenda