do 8 feb - 2024 donderdag 8 februari 2024

ComedyTunes Comedynight

want er valt nooit genoeg te lachen!

Klinkt als: comedy

Check hier de andere edities van ComedyTunes Comedynight:

Op een Comedytunes comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen en dat stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Na een avondje Comedytunes Comedynights zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel. Op deze editie staan Steff Balm, Samir Fighil, Gerrie Smits en Vincent Geers.

Steff Balm
Steff heeft er al een hele carrière opzitten als rapper Steff Nultien. Waar hij onder andere samenwerkte met rapper Steen. De laatste jaren heeft Steff een andere afslag genomen en zichzelf ondergedompeld in de Nederlandse comedy-scenè. Hierin heeft Steff in een korte tijd een grote indruk gemaakt. Met zijn vaak bizarre maar vooral ook harde humor weet Steff een behoorlijk potje te breken tijdens een Comedynight. Wij in Corneel zijn er klaar voor!

Samir Fighil
Samir Fighil is een geboren verhalenverteller en comedian. Getogen (met twee zachte G’s!) in zijn home Town Nijmegen, komt hij van jongs af aan in aanraking met alle lagen van de samenleving. Een uitstekende inspiratiebron, blijkt later, als Samir zich de kunst van het imiteren meester maakt. Zijn personages, in combinatie met de passie om verhalen te vertellen en daar mensen mee aan het lachen te maken, maken dat Samir in 2011 zijn podiumdebuut maakt in de wereld van comedy en cabaret. Een knallende entree. Met scherpe observaties, herkenbare verhalen en originele personages geeft hij een kijkje in de verschillende werelden waarin hij leeft en laat hij zich van zijn kwetsbaarste kant zien. Hoewel Samir al een tijdje meeloopt en in de meeste theaters in Nederland heeft gestaan, heeft hij in 2019 de persoonlijkheidsprijs van het Cameretten cabaretfestival gewonnen.

Gerrie Smits (MC)
Cabaretier Gerrie Smits is een Brabander in hart en stembanden. Al vele jaren is hij door het hele land te zien op de diverse comedypodia. Een verhalenverteller en filosoof die binnen no time de gunfactor van het publiek te pakken heeft. Als cabaretier geeft Gerrie je het gevoel dat je ontspannen achterover kunt leunen maar ook op het puntje van je stoel wilt zitten. Leon van der Zanden leerde hem zijn comedy talent ten volste te gebruiken en heeft tevens zijn tweede en huidige avondvullende show geregisseerd.

Vincent Geers
Vincent Geers is dan wel een brave borst, maar zijn grappen zijn dikwijls gedurfd en confronterend. Hij legt gevoelige plekjes van relaties en onze dagelijkse omgang bloot. Hij weet situaties zo treffend te beschrijven dat er vanzelf grote hilariteit ontstaat. Dit heeft vaak open doekjes tot gevolg. Geen wonder dat Vincent Geers met zijn comedy show vaak te zien is in een show van Comedytunes.

Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel. Koop tickets voor de comedytunes comedynight.

Naar de agenda