do 16 mrt - 2023 donderdag 16 maart 2023

Comedytunes: Comedynight

want er valt nooit genoeg te lachen!

Na een hilarische eerste editie kon een tweede editie eigenlijk niet uitblijven. Op 16 maart organiseert Corneel daarom opnieuw een comedynight in samenwerking met Comedytunes. Een avond genieten van een flink dosis humor, met vier steengoede comedians op het podium! 

Op de editie van 16 maart staan Wilko Terwijn, Patrick Meijer, Johan van Gulik en Jacob Spoelstra op het programma.

Patrick Meijer
Patrick Meijer is een geboren tukker en een bevlogen stand-upcomedian. Hij speelt al jaren met plezier en succes door het hele land en met zijn onnavolgbare stijl maakt hij ieder optreden tot een comedyfeestje. Van Zwarte Cross tot huiskameroptreden en van Berlijn tot Londen, overal wordt er om hem gelachen.  Patrick heeft de lach aan zijn kont hangen en is daarom in Utrecht bekroond tot lachburgemeester.  In Utrecht is hij ook één van de vaste gezichten van het Comedyhuis.

Wilko Terwijn
Wilko Terwijn is sinds 1995 stand-up comedian en heeft sindsdien overal wel gespeeld. Van New York tot Lowlands en alles daar tussen. Hij brak door met zijn Oudejaarsstand-up shows op TV en ging het theater in met zijn solovoorstellingen. Hij was een vaste medespeler bij De Grote Improvisatieshow, deed veel radio en nog veel meer achter de schermen. Hij is één van de vaste hoofdschrijvers van de Comedy Central Roasts en deed dat ook voor Minister President Mark Rutte en zijn Correspondents Dinner. Ondanks de talloze TV projecten en zijn werk als Creative Executive bij PnPMedia is stand-up comedy nog steeds zijn eerste liefde en treedt hij met grote regelmaat op in het land.

Johan van Gulik
Deze ras-Amsterdammer is een fenomeen op het podium en vaak te zien in het Comedy Cafe te Amsterdam. Bij elke show van Comedytunes laat hij de zaal gieren van het lachen. Is het nou een grap over vogelgriep of een vakantie naar Bali, het liefste wil je dat Johan nooit meer ophoudt.

Jacob Spoelstra
Jacob Spoelstra is een comedian en een gort droge fries. Iets wat keer op keer aanslaat. Deze Fries kan met de simpelste dingen de hele zaal op zijn kop zetten. Jacob heeft al een succesvolle carrière erop zitten, zo heeft hij onder andere gespeeld op Lowlands. Jacob is daarom een comedian die je geregeld kunt zien op een Comedytunes Comedynight.

Naar de agenda