do 28 sep - 2023 donderdag 28 september 2023

ComedyTunes

want er valt nooit genoeg te lachen!

Klinkt als: comedy

Op een Comedytunes comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen en dat stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Na een avondje Comedytunes Comedynights zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel. Op deze editie staan Felix Heezmans, Ruud Smulders, Bob Koomen en Klaas Prins.

Felix Heezmans (MC)
“Ik denk dat ik gewoon goed ben in klagen,” zo reageerde Felix Heezemans nuchter toen hij de Publieksprijs van het Leids Cabaretfestival 2017 in de wacht sleepte. En dat typeert deze Utrechter. Want er zijn weinig andere comedians die op zo’n ontzettend grappige manier kunnen zeuren over de dagelijkse ergernissen in het leven.  Dat gaat van plakjes kaas t/m mensen op een cruiseschip. Felix heeft in al zijn ergernissen een zeer absurdistische kijk op het leven en dat maakt hem uniek. Felix is ook een vast gezicht van het Comedyhuis.

Ruud Smulders
Ruud Smulders is een van de bizarste comedians van Nederland. Het universum waaruit Ruud vertelt of zoals hij het zegt het Rudiversum is raar, bizarre en zonder logica.  Doe je veiligheidsgordels om en ga als een komeet samen met Ruud door het Rudiversum. Tip neem een schone broek mee.

Bob Koomen
Bob Koomen is een van de opkomende talenten van de Comedytrain in Amsterdam. De laatste jaren heeft hij veel podium-ervaring opgedaan in het Toomler de thuishaven van de Comedytrain. Nu is het tijd om de vleugels uit te slaan en zijn comedy ook eens te laten zien in de rest van Nederland. Deze bizarre en droge comedian laat je contineu verrassen. Kom langs en ontdek die unieke comedy-talent.

Klaas Prins
Met zijn energieke humor en absurde wendingen verrast Klaas Prins zijn publiek. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas stond in 2016 in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en hij won de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival. Verder heeft Klaas aan verschillende televisieprogramma’s gewerkt (First Dates, Beste Kijkers en Ranking the Stars), was hij te zien in Hufterproef (NPO3) en was hij de vaste presentator van Humor TV.

Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel. Koop tickets voor de comedytunes comedynight.

Naar de agenda