vr 29 nov - 2019 vrijdag 29 november 2019

Charly Luske sings George Michael

Alle hits en parels van Wham! en zijn solo carrière

Ook interessant:
21 dec Top 2000 Live Band
10 jan Dance Classics met Gerard Ekdom

Charly Luske trekt met zijn zevenkoppige band door Nederland om het verhaal van zijn idool George Michael te vertolken. In dit concert wordt het onstuimige leven van de Britse popzanger en liedjesschrijver uiteengezet aan de hand van de hits en parels uit zijn Wham!- en solotijd. George Michael was de meest succesvolle zanger uit de jaren ’80 en ’90. Hij won twee Grammy’s en verkocht meer dan 100 miljoen platen wereldwijd.

Charly Luske
Velen kennen Charly Luske door zijn blind audition tijdens de Voice Of Holland waar hij het nummer ‘It’s A Mans World’ van James Brown zong. Daarnaast vertolkte hij de rol van Judas tijdens The Passion in 2012. De toepasselijk getitelde tour The Story Of George Michael brengt het verhaal van de meest succesvolle zanger van de ’80s en ’90s. Alle pareltjes uit de Wham! periode en de solo carrière van de zanger komen langs. You don’t want to miss that high!

Let op: dit is een concert met uitsluitend sta-plekken. Indien u om een medische reden een zitplek nodig heeft, neemt u dan contact met ons op.

Naar de agenda