vr 3 nov - 2023 vrijdag 3 november 2023

Call It Off + JASONWATERFALLS & astronutz

Call It Off is terug!

Klinkt als: Green Day, Blink-182

Call It Off is terug! De Nederlandse pop punk band maakte zijn debuut in 2013 en wordt vergeleken met bands als Green Day en Blink-182. De band verkreeg al snel populariteit, met als resultaat meerdere uitverkochte shows tijdens hun headline tours, festivaloptredens op grote festivals, openen voor bands als New Found Glory en Panic! At The Disco en hun veelgeprezen, door Sony Music uitgebrachte, volledige album “Abandoned”, dat een hitnotering behaalde (met als resultaat de Top 40-single “Scream Your Heart Out”), en een uitverkiezing tot 3FM Serious talent wat zelfs resulteerde in een award nominatie. Daarnaast tourde de band meerdere malen door Europa en tourde ze zelfs door Azië. 

Na een aangekondigde pauze in 2020 keerde de band in 2022 terug uit hun winterslaap om een uitgestelde afscheidsshow te spelen voor een volle Dynamo Eindhoven.

Echter, zoals altijd doet de band dingen op hun eigen manier en gaan ze tegen de stroom in. Oorspronkelijke bandleden Sergei en Maurice besloten een nieuw leven in de band te blazen en hun muzikale reis voort te zetten als Call It Off.

Met de zegen van vertrekkende leden Lesley en Adrian, grepen Sergei en Maurice de kans om nieuwe enthousiaste leden aan de band toe te voegen die dezelfde passie delen en Call It Off van een nieuwe energie voorzien. Met hun drive en talent brengen Timmy en Gio een nieuwe frisse energie met zich mee, en laten Call It Off het kenmerkende pop punk geluid weer vormen.

De vierkoppige band ging ook onlangs samen de studio in om zichzelf opnieuw uit te vinden en de gloednieuwe single “letting go” op te nemen.

Supports

JASONWATERFALLS
Go, go, JASON WATER….STOP! Deze Utrechtse rockers met volvette dance hooks hebben niks te maken met TLC’s hitje uit de jaren ‘90. Als je deze band met hun op Engelse sound geïnspireerde alternative rock hebt gehoord of gezien, ben je die vergelijking ook snel vergeten. JASONWATERFALLS klapt keihard binnen met dikke riffs, smerige synths, catchy popvocalen en een bak live-energie die je doet watertanden, handenklappen en hardopzingen tegelijkertijd. De EP PILLARS bezorgde JASONWATERFALLS niet alleen de eretitel 3FM Talent, maar ook een nominatie voor de Edison Pop award 2021, categorie rock. Inmiddels is de nieuwe EP The Great Masquerade uit op vinyl en gelanceerd in een volgepakte EKKO in Utrecht. Met de Popronde, drie eigen clubtours en meerdere internationale supports achter de rug is JASONWATERFALLS inmiddels een gevestigde naam in het Nederlandse rockcircuit.

AstroNutz
Na een goede start gemaakt te hebben gooide corona roet in het eten! Ontstaan met een missie en herpakt met hun nieuwe drummer Cas zijn ze er klaar voor om te laten zien wat ze in huis hebben. Tijdens liveshows weet Danny altijd het publiek in te pakken en los te laten gaan! Momenteel druk bezig met het debuutalbum zijn ze vastberaden om hun geluid met de wereld te delen. De laatste 3 releases zijn pas het topje van de ijsberg! Hun laatste release “Toy” is er een om niet te vergeten, dans, spring, zing mee, na het 1 keer gehoord te hebben zit hij al vast in je systeem!

Naar de agenda