vr 18 feb - 2022 vrijdag 18 februari 2022

Brandalarm

Een overdosis aan confetti, sexy hitjes, ballonnen en slingers

Let op: wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden op het moment dat het evenement plaatsvindt. Daarom is het – indien er niets verandert aan de maatregelen – bij dit programma nu verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app te tonen aan de ingang. Een coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheckapp of coronacheck.nl aanmaken met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Vergeet hierbij ook niet je identiteitsbewijs mee te nemen. Daar waar coronatoegangsbewijzen gelden, hoeft de anderhalve meter niet in acht te worden genomen. Mocht je naar aanleiding hiervan niet meer kunnen of willen, vraag dan restitutie aan door een e-mail te sturen naar info@corneel.nl.  

Dit is het verplaatste evenement van 14 maart / 29 mei / 04 september / 2 oktober. Reeds gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum, alle ticketkopers worden per e-mail op de hoogte gebracht over eventuele restitutie.

Het grootste 16+ event van Nederland komt terug naar Lelystad! Al bijna vier jaar lang is Brandalarm het leukste 16+ feestje bij jou in de buurt. Jij, je friends, entertainment van de hoogste plank, hitjes, de leukste mensen van Lelystad en omgeving, confetti en nog zoveel meer! Met wie kom jij 4 september dansen?! 🎉

 

 

Naar de agenda