za 26 jun - 2021 zaterdag 26 juni 2021

Boogie Monster

GROOVY ROCK 'N ROLL

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus is besloten dit evenement te verplaatsen van 23 april naar 26 juni 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum, de tijden en locatie blijven hetzelfde, alle ticketkopers worden per e-mail van meer informatie voorzien.

Dankzij de corona-versoepelingen kan Poppodium Corneel vanaf 5 juni de deuren weer openen en stukje bij beetje weer wat meer mensen kwijt in de zaal. Goed nieuws voor fans van soulvolle vocals , scheurende gitaren en Hammond-solo’s, op 26 juni staat de Deventerse poppin’ soul band Boogie Monster namelijk op het programma: vijf jonge muzikanten met een oude ziel en een liefde voor liedjes. Met een strakke liveshow en ijzersterke songwriting overtuigen zij je van één ding: het monster leeft!

In het voorjaar van 2019 verscheen de eerste single ‘She’s Got It Going On’. Het leverde Boogie Monster een plek op toonaangevende festivals als Mañana Mañana en de Zwarte Cross op en ze werden gevraagd als support act op tours van The Grand East en DeWolff. Pablo van de Poel, zanger/gitarist van DeWolff, was zelfs zo enthousiast dat hij de band uitnodigde om op te nemen in zijn studio.

En zo geschiedde. Boogie Monster dook eind 2019 de Electrosaurus Southern Sound Studio in, thuisbasis van DeWolff. Daar werden acht soulvolle popliedjes met een ruig randje analoog op tape en grotendeels live opgenomen. Hiermee ging Boogie Monster acts als The Dawn Brothers, The Grand East en Anne Soldaat achterna. De beoogde release van het album ‘Overnight’ in 2020 moest helaas door de coronapandemie worden uitgesteld, maar een geannuleerde tour in het voorjaar en een verboden festivalseizoen later, kwam het album uit via Concerto Records.

De band maakte zich klaar voor de release-show van het album in Burgerhaven – de Corona proof locatie van poppodium Burgerweeshuis – en dat deden ze in stijl, met een twee uur lange livestream-set en verschillende gastmuzikanten, een mooi voorproefje voor de show in Corneel op 26 juni! Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar via de website van Corneel.

Dit is een zit-concert. In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 werken wij met een strak schema, beperkte capaciteit en een ander protocol  dan gebruikelijk, waar ook aangepaste huisregels bij horen. Zo zorgen wij ervoor dat wij je op een zo hygiënisch mogelijke manier kunnen verwelkomen. Lees voor je bezoek door wat dit betekent voor jouw bezoek aan Corneel, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Naar de agenda