vr 28 okt - 2022 vrijdag 28 oktober 2022

Blanko + Fire Proof

OUD-GITARIST VAN 3J'S SLAAT EIGEN WEG IN

BLANKO is een artiest, songwriter, producer en multi-instrumentalist die van begin tot eind zijn eigen muziek maakt. Na een aantal zeer succesvolle jaren als gitarist bij de 3JS, was het tijd om zijn eigen visie op muziek, woorden en performance te realiseren en deze met zijn ongelooflijke liveband vorm te geven.

BLANKO creëert een naadloze mix van verschillende muziekstijlen, met een zeer uitgesproken en uniek geluid. Het genre zou je kunnen omschrijven als indie, lo-fi of alternatieve rock, met af en toe wat hints naar acts als Jack White, The Black Keys, Jett Rebel en The Killers. Het is een combinatie van sexy grooves, lekkere gitaren, swingende synths, slimme teksten en een onvergetelijke en unieke liveshow!

Het voorprogramma wordt verzorgd door Fire Proof, een opkomende band uit Almere. Met bijna driehonderdduizend streams op hun eerste single “End of Summer” en optredens voor bijvoorbeeld Vogue Magazine, gaat deze pop-rock band als een speer naar de Nederlandse top. Met de topcombinatie van backingtracks en live-instrumenten zorgen deze mannen voor een unieke liveshow die eigenlijk iedereen gezien moet hebben.

Naar de agenda