za 24 sep - 2016 zaterdag 24 september 2016

Beautylicious

Het eerste dans- en beauty event van Lelystad

Klinkt als: een feestje dat je niet mag missen!

Lelystad, can you handle this?!  Beautylicious is het eerste dans- en beauty event van Lelystad! Een initiatief van AK on the Move in samenwerking met Poppodium Underground. Zaterdag 24 september wordt een zeer speciale avond met mode, beauty en accessoires.

Tattoo designs, Neon Nails, Crazy Hair Styling en Glitter Lashes
Beautylicious, de naam zegt het al. Beauty staat deze avond centraal. Op verschillende plekken in Underground  worden er GRATIS verschillende demonstraties en workshops gegeven op het gebied van Tattoo designs, Neon Nails, Crazy Hair Styling en Glitter Lashes. Ook is er een professionele fotograaf aanwezig voor een heuse Glamour Shoot.  Everybody is a star!

Hitgevoelige DJ’s
Beautylicious kan natuurlijk niet zonder hitgevoelige DJ’s die de avond voorzien van lekkere top 40 muziek van toen en nu: Destiny’s Child, Justin Timberlake, Michael Jackson en Coldplay komen gegarandeerd voorbij en verzoekjes zijn welkom.

Grand opening met gratis cocktail
Beautylicious wordt spectaculair geopend tussen 21.30 uur en 22.00 uur, waarbij bezoekers getrakteerd worden op een lekkere cocktail en we gaan door tot 3:00 uur!

Kaartverkoop
Toegangsbewijzen voor Beautylicious kosten 15 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij AK On The Move en FlevoMeer Bibliotheek Lelystad en via onze site.

Beautylicious is een initiatief van AK On The Move, Florijnstraat 64 Lelystad in samenwerking met Popppodium Underground.

Naar de agenda