za 21 okt - 2017 zaterdag 21 oktober 2017

Bassmental 5 year anniversary

hét alternatieve dancefeest van Lelystad

Klinkt als: drum and base, deephouse, garage, trapp

Bassmental is terug en bestaat alweer 5 jaar. Op 21 oktober gaan we los op de lekkere line-up die we voor jullie hebben gefikst:

KAGE
Deze baas uit Zoetermeer, is een naam aan het opbouwen in de bass house scene. Hij heeft al heel wat eigen nummers op zijn naam staan. Met releases als Nemesis, WTF en Levitate, gaat hij zeker de tent afbreken.

Exquiso
Zorgt ervoor dat iedereen natte shirts krijgt van het zweten en zorgt daarmee voor vuile was, maar dat is zijn bedoeling ook! De man uit Dronten die Vuile Was heeft georganiseerd bijt het spits af met een sicke electro set.

Nephlim
Mede-oprichter van Bassmental, zorgt weer voor onvoorspelbare sets die je hoofd doen laten tollen. Deze feestmaker heeft al op vele feesten door heel Nederland opgetreden maar represent hier vanavond de verjaardag van Bassmental!

Sulu
Draait een lekkere drum & bass set met wat rammende jump-up. Deze beste man zou je kunnen kennen van Zwaar belast en Bassmental want daar heeft hij al eerder de crowd laten losgaan.

Shout
Shout is al een tijdje bekend in de hiphop kringen van Zwolle. Vroeger bekend van de crews MDMA en Loodzwaar. Hierin werkte hij samen met Bassick. Shout ken je tegenwoordig als medeoprichter van Ztrappend Events en als lid van de Breakbaar family. Op dit moment bekend als Mc/Host op meerdere podia bij verschillende evenementen maar voor de gelegenheid op Bassmental op 21 oktober!


Zoals jullie gewend zijn is de entree tussen 23.00 en 0.00 gratis daarna 5 euro. Bassmental is alleen toegankelijk vanaf 16 jaar of ouder. 

Naar de agenda