vr 24 feb - 2017 vrijdag 24 februari 2017

Bassmental

hét alternatieve dancefeest van Lelystad

Klinkt als: drum and base, deephouse, garage, trapp

Bassmental is terug! 24 februari vindt de eerste editie van 2017 plaats. Zoals jullie gewend zijn is de entree tussen 23.00 en 0.00 gratis daarna 5 euro. Bassmental is alleen toegankelijk vanaf 16 jaar of ouder. 

Line-up:

  • Frikkoe
  • Nephilim b2b Fopps’n
  • The Masses
  • D.R.K
  • MC TEN6

Frikkoe is voor de vaste gasten van Bassmental geen onbekende. Afgelopen mei draaide hij een heerlijk setje waardoor wij het een strak plan vonden omdat een keer over te doen. Dit keer zal hij ons voorzien van techno en deephouse platen.
 
Nephilim en Fopps’n bundelen deze editie hun krachten. Met Nephilim als oprichter van Bassmental en Fopps’n van Zwaar Belast kan deze combo niet mis gaan. Verwacht deze avond een set vol variatie van onder andere: garage, trap, electro etc.
 
Who are the Masses? Dat weet niemand.. Wat wij wel weten is dat zij de resistent DJ’s zijn van 50HURTZ HET dubstep feest van Nederland wat plaats vindt in Melkweg Amsterdam. Gemaskerde DJ’s me snoeiharde platen dat kan maar een ding betekenen: het dak gaat eraf!
 
D.R.K is een dude met veel dedication als het gaat om drum and bass. Hij draait elke dag een setje via zijn Facebook livestream. Recent heeft hij nog de eerste plaats weten te bemachtigen met een Eatbrain DJ contest. Verwacht een uur vol snoeiharde neurofunk.
 
Natuurlijk is MC TEN6 ook van de partij. Hij heeft de afgelopen jaren het podium gedeeld met de grootste DJ’ uit de scene van Cookie Monsta tot aan Noisia. Hij zal ervoor zorgen de de vibe gaande blijft.

Naar de agenda