za 22 okt - 2016 zaterdag 22 oktober 2016

BassMental

Hét alternatieve dancefeest van Lelystad in de schoolvakantie

BassMental is hét alternatieve dancefeest van Lelystad in de schoolvakantie. Een kweekvijver voor DJ-talent uit Lelystad en hét feestje waar je voor een zacht prijsje kan chillen en losgaan. De entree is zoals jullie gewend zijn tussen 23.00 en 00.00 gratis daarna €5,-. Het feest is alleen toegestaan voor iedereen die 16 jaar of ouder is. 

We zijn terug van weg geweest! Dit keer met een speciale editie namelijk “Bassmental 4 year anniversary” We zijn super stoked dat we al 4 jaar samen met Underground deze toffe avond mogen organiseren. Dit mag je natuurlijk niet missen!

LINE-UP BASSMENTAL
Redeye
Kadaver b2b Madcore
Nephilim b2b Kibba
Kid Quantum
MC TEN6

Redeye
Een paar edities geleden opende Redeye de avond vlekkeloos. Vandaar dat hij het nog een keer mag doen. Met zijn trouwe 0321 aanhang zal de sfeer al vroeg op level zijn. Diepe dubs door je speakers.

Madcore b2b Kadaver
Deze boys komen uit Deventer en werken keihard om naam te maken in de dubstep scene. Met hun eigen producties moet dat wel goed komen. Ze organiseren hun eigen party ‘Kaatr’ in hun hometown. Verwacht een set vol skankers.

Nephilim b2b Kibba
Tijdens de 4 year anniversary horen natuurlijk beide residents. Met de mix skills van Nephilim en de track selectie van Kibba wordt dat een rete strakke set. De genres dubstep, dnb, trap en garage zullen ongetwijfelt voorbij komen.

Kid Quantum
Deze baas was mede oprichter van het inmiddels legendarische ‘Basic Base’. Helaas bestaat het feest niet meer maar zoals vanouds komt ‘Kid Quantum’ een dnb set in de Underground draaien. Het zal een combinatie worden van classics en nu-skool drum and bass.

MC TEN6
Wat is een feest zonder een host? Inderdaad, geen feest. MC TEN6 zal de avond aan elkaar praten door middel van strakke flows. Hij zal wat later aanwezig zijn aangezien zijn band ‘Frontstreet’ dezelfde avond aan de andere kant van het Land moet spelen.

Naar de agenda