vr 26 apr - 2024 vrijdag 26 april 2024

Bascul Presents: DRNOX – All Night

Koningsnacht in Corneel

Klinkt als: Techno

Bascul is terug! Voor hun allereerste ‘All Nighter’ trappen we af met DRNOX – de ‘David Vunk van de Flevopolder’ – op één van de drukste dagen van Lelystad: Koningsnacht. Verwacht een vloeiend samenspel van minimal, progressive en techno.

DRNOX
Bart Castricum, draaiend onder zijn alias ‘DRNOX’, begon zijn muzikale carrière op jonge leeftijd. Sinds zijn 13e speelde hij als drummer/percussionist in meerdere bands. 10 jaar later ontdekte hij de kunst van elektronische muziek en begon hij te dj’en als een psytrance DJ. Tegelijkertijd begon hij met het organiseren van HQ underground Psytrance-evenementen door heel Nederland. Als DRNOX speelde hij op bekende evenementen als Pandemonium, Hemeltrancevaart, Ruigoord (TOE), etc.

In 2018 experimenteerde hij met andere geluiden en begon hij te spelen met clubhouse, techno, deep house en minimal. Ook heeft hij een passie voor geremixte oude klassiekers.

DRNOX’s motto luidt: Geen telefoons, geen foto’s, gewoon je mond houden en dansen, net zoals vroeger!

Bascul is een plaats van eenheid en onvergetelijke momenten. Deze plek kan niet bestaan zonder tolerantie en een flexibele instelling. Daarom is het belangrijk dat we onze medebezoekers respecteren, ongeacht hun afkomst, geslacht, leeftijd of seksuele geaardheid. Bij Bascul wordt geen enkele vorm van grensoverschrijdend gedrag getolereerd. Wees jezelf, ontmoet anderen, ervaar, creëer, wees welkom.

Denk aan onze huisregels, elkaar en houdt de omgeving schoon.

Naar de agenda