za 30 dec - 2023 zaterdag 30 december 2023

Bascul Eindrave

Go out with a Bang!

Klinkt als: Techno, Hardgroove, 90's rave

Na het succes van Bascul’s foyer take-over nemen zij dit jaar op zaterdag 30 december heel Corneel over! Verwacht energieke techno, een vleugje 90’s rave en hardgroove. Er is gegarandeerd vuurwerk.. het betere beukwerk.

Line-up
Op deze avond zullen C@P, De Øfficier, KraD en JXLR spelen!

De Øfficier
Awooo! De Øfficier is een 21-jarige Angolese HardGroove/HardTechno DJ vanuit Noord Holland. Door zijn set met BOMBASTISCH harde dansbare geluiden neemt hij je mee terug naar zijn roots. In zijn set worden veel verschillende genres door elkaar heen gebracht. Op deze manier neemt hij jou mee in zijn kijk op het HardTechno/Groove-geluid en laat hij zien waar zijn muzikale reis begon.

Volg hem op zijn reis naar een nieuw geluid en de energie die dit naar de decks brengt!

“Would you take this dance with me?! GIVE 8” – DE ØFFICIER

JXLR
JXLR’s reis op het gebied van Hard-Techno is een bewijs van keiharde toewijding. Gedurende meerdere jaren heeft hij zijn vak aangescherpt, zich ondergedompeld in de kunst van het DJ-en en een onderscheidende stijl ontwikkeld die resoneert met zowel de underground- als de mainstream-enthousiastelingen.

Zijn uitgebreide muziekcollectie omvat duizenden nummers, waarbij underground juweeltjes worden gecombineerd met populaire deuntjes, wat zijn diepe waardering voor het enorme spectrum van elektronische muziek weerspiegelt. Van de gruizige diepten van Industrial tot de gedurfde grenzen van Experimental Techno, de sets van JXLR omvatten en boeien het publiek.

Met een aangeboren talent en een niet aflatende passie voor elektronische muziek is JXLR een doorgewinterde DJ die klaar is om zijn kunstenaarschap aan de wereld te onthullen.

Bascul is een plaats van eenheid en onvergetelijke momenten. Deze plek kan niet bestaan zonder tolerantie en een flexibele instelling. Daarom is het belangrijk dat we onze medebezoekers respecteren, ongeacht hun afkomst, geslacht, leeftijd of seksuele geaardheid. Ook willen we aangeven dat Bascul geen enkele vorm accepteert van agressie of seksuele intimidatie. Wees jezelf. Ontmoet anderen.

Denk aan onze huisregels, elkaar en houdt de omgeving schoon.

Let op: dit event is alleen toegankelijk voor personen boven de 18 jaar

Naar de agenda