zo 27 mei - 2018 zondag 27 mei 2018

Banner.

Lely Sunday Afternoon in De Eetalage
De Eetalage

Klinkt als: Sfeervolle indie-folk in de lijn van Ben Howard, Fink en Emil Landman

Ook interessant:

28 oktober:Yorick van Norden

Elke laatste zondag van de maand kun je in café de Eetalage terecht voor de beste live-muziek, een lekker biertje en een borrelhapje. De toegang is 2,50 euro en je krijgt er ook nog een lekkere consumptie bij.

Op 27 mei speelt Banner. Grote, organische nummers verweven met creative fingerpicking zijn de handtekening van songwriter Banner. Hij schrijft betekenisloze nummers die een diepe lading overbrengen door hun universele boodschap. Dit loopt uiteen van onderlinge relaties tussen mensen, zijn eigen psychische staat tot en met het dagelijkse leven zelf. Met zijn debuut-EP ‘Over Blue’ heeft Banner. ondertussen meer dan 500,000 streams vergaard op Spotify alleen al, en alle 3 de singels belandden in de New Music Friday. Sinds de release in april 2017 waren de nummers meer dan 50 keer live te horen, zowel in Nederland als in Duitsland.

De muziek doet denken aan muzikale grootheden zoals Nick Mulvey, Fink, Ben Howard en John Martyn. Live staat Banner. met een volledig live band die de muziek vertaalt naar het podium, al is hij af en toe ook solo zien. Kwetsbaar en intiem brengt hij de nummers terug naar de essentie. Zo deed hij solo ook supports voor uitverkochte shows van onder andere Newton Faulkner en Rhys Lewis, en gaat hij in februari 2018 solo mee op tour met Tame Impala-drummer Julien Barbagallo.

 

Naar de agenda