za 21 okt - 2023 zaterdag 21 oktober 2023

Back & Forward

The Hip Hop and R&B Edition

Klinkt als: R&B, Hip Hop

Back & Forward is terug! Deze keer met een speciale Hip Hop en R&B editie met niemand minder dan DJECKMAN, DJ ORLANDO EN DJ MELDEVO

DJECKMAN
Al op 15 jarige leeftijd kwam hij stiekem de lokale discotheek binnen om daar damesbillen te zien schudden op de dancehall beats van onder meer Sean Paul, Shabba Ranks & Kevin Little. In de “Mystic” in Lelystad ontstond zijn passie voor de Zuid-Amerikaanse ritmes en vieze drums! Waarom wachten op swingende heupen als je de dames zelf kan laten bouncen op eigen gekozen muziek? SAY NO MORE! Najee besloot verder te gaan als DJECKMAN! Zijn liefde voor de Zuid-Amerikaanse, billen-laten-schuddende-muziek staat tot aan de dag van vandaag centraal in de muziek die hij draait. DJECKMAN in de booth = dames op de dansvloer! Dit bleek al uit de honderden gigs van clubs tot aan festivals waar hij de dansvloer omtoverde tot een billenschudtparadijs! Daarnaast heeft DJECKMAN zijn muzikale opvoeding omgezet in producer skills. In de afgelopen 2 jaar is hij gaan zoeken naar een eigen sound. En met succes! Zijn visie op popmuziek gecombineerd met zijn jeugdliefde voor latin- en afromuziek heeft geresulteerd in internationaal succes.

In landen als Zwitserland, Albanie, Engeland, Curacao en Suriname slaat zijn muziek in als een bom! Zo is zijn eerste single Get Gyal Nuff (ft. Jr Kenna) al meer dan een miljoen keer gestreamed. De video van zijn laatste productie Cliqme & Capital T – Across the world (ft. Koach) is al meer dan 20.000.000 keer wereldwijd bekeken. Zijn geheim? Hard, heel hard werken aan je passie maar vooral jezelf blijven! We hebben immers al genoeg “diva-acting-stars”

DJ ORLANDO
Koning van de Dance Classics, Eclectic scene en Rhythm & Blues. Orlando combineert moderne urban en pop met classics, maar ook houseplaten en clubbangers. Hij is een van de weinige dj’s die vrijwel moeiteloos een set van maar liefst zes (!) uur kan doen. Orlando heeft meerdere dj-battles op zijn naam staan en won tweemaal het Nederlands Kampioenschap ‘Doordraai’ van de AVRO, als jongste dj ooit. Orlando weet zijn weg in de Amsterdam Arena, Afas Live, Ahoy, het Gelredome, Paradiso en de Melkweg. ‘Blows the roof off’ in voorprogramma’s van Beyoncé, Rihanna, Shakira, Mariah Carey, En Vogue, Mary J. Blige, Tina Turner, The Backstreet Boys, Lionel Ritchie, Chris Brown, Keith Sweat en Enrique Iglesias.

DJ MELDEVO
Meldevo is een dj met een energieke persoonlijkheid en een altijd grote glimlach. Een veelzijdige dj, een echte muzikale gastheer voor iedere gelegenheid. Meldevo is in staat moeiteloos een brug te slaan tussen diverse muziekstijlen. Bekend terrein voor Meldevo: De Melkweg, Paradiso, Escape, Club Nouvelle, Kwaku, Sir Winston, MaasSilo, BN’ers, verjaardagen, Bruiloften, Bedrijfsevenementen en overige privé feesten. Meldevo does t all. Zijn slogan is: Enjoy Life

Naar de agenda