vr 27 okt - 2017 vrijdag 27 oktober 2017

Back & Forward invites Re-Play

Nederlandse beste R&B act ooit live on stage

Ook interessant:
11 november: Kenny B
24 november: Boris presents Keep the Funk Alive

Back & Forward is terug. En dit keer wordt het wel heel bijzonder. De beste Nederlandse R&B act ooit – Re-Play– zal live op het Underground podium te bewonderen zijn.

Re-Play
In 1996 bracht Re-Play de eerste Nederlandstalige single ‘Ik Denk Aan Jou’ uit, die twee jaar later werd opgevolgd door de Top 40-hit ‘Kijk Om Je Heen’. Niet veel later dat jaar verscheen van het debuutalbum ‘Re-Play’ ook de hitsingle Ala Day (Ik Leef Alleen Voor Jou), waarmee de band een top 10-notering in de belangrijkste hitlijst scoorde.

Samen met Gordon nam Re-Play in 1999 de single ‘Never Nooit Meer’ op. ‘Never Nooit Meer’ werd een top 5-notering en daarmee de grootste hit van de groep. In 2000 tekende Re-Play bij Sony, bij wie het tweede album ‘Schaakmat’ werd uitgebracht. In zowel 2001 als in 2002 won de groep een TMF Award voor de ‘Beste Nederlandse R&B-groep’. Een nieuwe samenwerking met Gordon resulteerde in het duet-album ‘Gordon & Re-Play’, waarop hits als ‘Zolang’ en ‘Weet Dat Ik Van Je Hou’ prijken. Ook deze samenwerking werd beloond met een TMF Award in de categorie ‘Beste Nederlandse R&B-groep’. 
Re-play heeft 3 albums uitgebracht met Sony Music en heeft veel opgetreden; onder andere hebben ze in het voorprogramma mogen staan van de Backstreet Boys en Destiny’s Child.

DJ’s
De exacte line-up van DJ’s is is nog niet bekend maar verwacht  een avond Soul, Swingbeat, R&B en Reggae van toen tot de beste Funky Latin, Urban en Dancehall van nu. Back & Forward staat altijd garant voor een avondje swingen tot in de late uurtjes.

Back & Forward wordt georganiseerd in samenwerking met PT Pesta Events. Kaarten zijn te koop bij Petra Tomasowa, FlevoMeer Bibliotheek Lelystad en via onze site.

Naar de agenda