za 15 jun - 2019 zaterdag 15 juni 2019

Back & Forward (afgelast)

Gezellige dansavond met soul, reggae, funky latin, dancehall en meer!

Update 7 juni 2019: in overleg met de organisatie van Back & Forward is besloten dat deze editie helaas wegens omstandigheden wordt gecanceld.
Ticketkopers krijgen hun aankoopbedrag – inclusief servicekosten – binnen 3 weken teruggestort. Onze excuses voor het ongemak.

Ook interessant:
29-6 Dance Classics met Gijs Staverman
12-10 Thirty Dancing

Het was al weer even geleden, dus hoog tijd voor een nieuwe editie van Back & Forward! Eén van de gezelligste dansavonden van Lelystad met soul, swingbeat, R&B en reggae van toen tot de beste funky latin, urban en dancehall van nu.

Line up
De DJ’s van deze editie zijn Teddy, Djeckman en Orlando. Zij zullen ons deze avond tot de late uurtjes laten swingen op dansvloer. DJ Teddy is al jaren een vaste waarde bij de Back & Forward-feesten en draait de betere soul-tracks. Onlangs verzorgde hij nog de afterparty van Rootsriders’ Tribute2BobMarley in Corneel. Djeckman is de Lelystadse Najee Tomasowa wiens carrière als een speer gaat. Djeckman zit bij een bekend internationaal label en draait op grote feesten als SMÈRRIG en festivals als Paaspop, Dancetour en We Are Electric. DJ Orlando heeft een bak podiumervaring waar je U tegen zegt, en dat is te horen! Al jaren draait Orlando op grote feesten in Amsterdam op A-locaties als Paradiso en Melkweg.

Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijke dansavond waar je bij móet zijn. Een supergezellig feest met de beste muziek van toen en nu!

Back & Forward wordt georganiseerd in samenwerking met PT Pesta Events. Kaarten zijn te koop bij Petra Tomasowa, FlevoMeer Bibliotheek Lelystad en via Corneel.

Naar de agenda