vr 8 dec - 2023 vrijdag 8 december 2023

Around The Corner

Met Alkaline, Luuk van Veen en Lynn

Klinkt als: Nieuw talent van Flevolandse bodem

DIT IS EEN GRATIS EVENT

Corneel presenteert: Around the Corner! Around the Corner is de talent night van Corneel, waar artiesten zich van hun beste kant kunnen laten zien op het podium van Corneel en waar jij kan genieten van nieuw geluid en nieuwe muziek kunt ontdekken! Van singer-songwriter tot hiphop en van electro-pop tot metal, alle genres en leeftijden zijn welkom.

De talenten die op deze editie staan zijn: Alkaline, Luuk van Veen en Lynn

Alkaline
De Almeerse band Alkaline is in 2022 opgericht. De band maakt melancholische rock muziek in de stijl van Smashing Pumpkins en Pixies. Een tweestemmige geluid staat centraal voor de band, omringd met indie akkoordprogressies heeft dit een bekend maar modern geluid. Binnen 1 jaar heeft de band 4 singles opgenomen en uitgebracht. Ze hebben de eerste prijs van Popsport Flevoland gewonnen en zijn doorgestroomd naar het landelijke traject van Popsport. Dit jaar hebben ze ook de eerste prijs weten te bemachtigen bij de Imagine Music Experience, wat betekent dat ze Nederland mogen vertegenwoordigen in de internationale finale.

Onvoorspelbaar, baldadigheid en energiek: dat is Alkaline.

Luuk van Veen
Na in zijn jongere jaren geïnspireerd te zijn geraakt door de muziek die veelvuldig thuis werd afgespeeld, greep Luuk toen hij 7 jaar oud was zelf naar de gitaar. Vandaag de dag speelt Luuk oude en nieuwe muziek, onder andere geïnspireerd door artiesten als Robbie Williams, Acda en de Munnik, Racoon, James Blunt, Ed Sheeran en Snelle. Ook legt hij zijn focus op eigen nummers, welke vooral een combinatie zijn van rustige, betekenisvolle teksten en hedendaagse pop-muziek.

Lynn
De 17-jarige Almeerse Lynn Ruyssenaars heeft er al een heuze carrière op zitten. Bij seizoen 10 van The Voice Kids viel zij direct op door bij de Blind Auditions 4 stoelen te laten draaien met haar uitvoering van “Creep”. Uiteindelijk koos zij voor coach Snelle. Bij de battles werd ze uiteindelijk uitgeschakeld.

Na haar deelname aan The Voice Kids heeft Lynn niet stilgezeten. Ze heeft opgetreden bij verschillende radiozenders, zoals MFM radio en Unity.nu en heeft opgetreden op de Floriade. Op dit moment is zij met producer Ray Bryan druk bezig om haar eerste CD op te nemen. Deze wordt in het najaar van 2023 gereleased.

Naar de agenda