vr 7 jun - 2024 vrijdag 7 juni 2024

Around The Corner

Talent Night met Speyside, @Jo's en meer

Corneel presenteert: Around the Corner! Around the Corner is de talent night van Corneel, waar lokale artiesten zich van hun beste kant kunnen laten zien op het podium van Corneel en waar jij kan genieten van nieuw geluid en nieuwe muziek kunt ontdekken! Van singer-songwriter tot hiphop en van electro-pop tot metal, alle genres en leeftijden zijn welkom.

Speyside
Scheurende gitaren, moddervette bas en drums waardoor je meteen de moshpit in springt: dat is Speyside. De band werd in 2020 samengesteld via een online advertentie. In 2022 heeft het powertrio hun debuutsingle ‘western hotel’ opgenomen bij Rogier Tromp en Harold Bergsma. Tijdens de twee jaar lockdown heeft de band zichzelf opgesloten in de repetitieruimte en hebben ze hun grote liefde voor 70’s en 80’s rock gecombineerd met hun eigen moderne sound! Met invloeden van The struts, The Darkness en The Cult, slingeren Hidde Rodenburg (Gitaar en vocalen), Jos van den Pol (basgitaar) en Remon Holubek (Drums) een stevige hap hardrock recht je gezicht in. Speyside goes to eleven.

@Jo’s
Een reis door de tijd, dansend op de golven van geluid. Hoopvolle gitaarsolo’s, melancholische teksten en aangrijpende klanken, muziek die voelt als een warme omhelzing. Dat is waar @Jo’s je mee verwelkomt. De alternatieve rockband omarmt moeiteloos rock invloeden van de jaren 70 tot nu met lichte invloeden van klassieke muziek en musical. Tijd om even alles opzij te zetten en stil te staan bij je eigen gevoel.

Wil jij zelf meedoen aan Around The Corner? Check dan snel deze pagina.

Naar de agenda