za 15 jul - 2023 zaterdag 15 juli 2023

Around The Corner

Met Abtin Salem, Fire Proof, OhhTeddy en Majin

Corneel presenteert: Around the Corner! Around the Corner is de talent night van Corneel, waar artiesten zich van hun beste kant kunnen laten zien op het podium van Corneel en waar jij kan genieten van nieuw geluid en nieuwe muziek kunt ontdekken! Van singer-songwriter tot hiphop en van electro-pop tot metal, alle genres en leeftijden zijn welkom.

De talenten die op deze editie staan zijn: Abtin Salem, Fire Proof, OHHTEDDY en Majin

Abtin Salem
De 19-jarige Abtin Salem is al vanaf jongs af aan al bezig met muziek. Op zijn zesde begon hij met zingen. Hij was acht toen hij voor het eerst een gitaar oppakte. Deze combi van zang en gitaar bleek hem op het lijf geschreven te zijn. Op dit moment heeft hij al drie singles uitgebracht en nieuwe releases zullen snel volgen. 

Fire ProofMet een windvlaag aan streams bij de eerste single en na het compleet maken van de band, is het voor Fire Proof nu tijd om te vlammen! In 2023 staan voor de band nieuwe releases uitbrengen en het uitbreiden van de Fire Proof familie centraal. Voor Fire Proof is geen gig te groot en geen gig te klein: ‘Spotlights on, cause the show must go on!

OHHTEDDY
Van beats maken en teksten schrijven in een schuurtje in Lelystad, naar shows en studiosessies met verschillende artiesten. De muziek neemt je mee in het leven van Teddy. Van zweven door de lucht naar de kat uit de boom kijken, je krijgt alle moods van Teddy te horen. Een Hip-hop flavoured sound die je tussen de wolken brengt.
Majin
Majin is een 20 jarige hiphop producer en staat bekend om zijn producties voor onder andere Yeat, Unotheactivist en Devstacks. Naast hiphop houd Majin zich ook bezig met EDM genres, waaronder house.
Naar de agenda