vr 2 dec - 2022 vrijdag 2 december 2022

Around the Corner

TALENT NIGHT MET JADA FAITH, INVAIN & MEER!


Corneel presenteert: Around the Corner! Around the Corner is de kersverse talent night, waar artiesten zich van hun beste kant kunnen laten zien op het podium van Corneel en waar jij kan genieten van nieuw geluid en nieuwe muziek kunt ontdekken! Van singer-songwriter tot hiphop en van electro-pop tot metal, alle genres en leeftijden zijn welkom.

Na een super succesvolle eerste editie kon een tweede natuurlijk niet uitblijven. Op deze tweede showcase-avond staan er weer een aantal acts op de planken van Corneel, een samenstelling die uit de vele aanmeldingen zorgvuldig is geselecteerd door ons speciale luisterteam, bestaande uit vrijwilligers van Corneel!

Op deze editie staan:

Jada Faith
Jada zingt al van jongs af en heeft een enorme passie voor muziek, schrijft haar songteksten zelf en heeft zichzelf gitaar leren spelen. Jada komt uit een muzikale familie, haar zus zingt ook en haar vader produceert muziek. Ze heeft haar zangopleiding genoten bij de ZOI GOSPEL Academy te Amsterdam, een initiatief van Berget Lewis en Shirma Rouse. In 2017 en 2020 heeft ze meegedaan met de Voice Kids waarbij ze de eerste keer de Battle ronde haalde en de tweede keer The Sing offs.

Na het uitbrengen van haar Engelstalige EP in 2021 met 6 zelfgeschreven nummers is Jada een nieuwe weg ingeslagen en heeft in september 2022 een nieuwe Nederlandse single STEADY uitgebracht. Jada’s muziekstijl is voornamelijk R&B, Pop en Soul en trad onlangs nog op op het hoofdpodium van LelySTART!

Invain
Invain is een heavy metal/hard rock band met een eigen twist uit Almere. De band is in 2021 gestart als schoolband van het Arte College in Almere Poort, maar heeft binnen een jaar heel wat podiumervaring opgedaan. Zo heeft Invain in de finale van Kunstbende 2022 gestaan, heeft het op veel open podia gespeeld en zelfs eigen avonden geheadlined bij Cafe op2 in Almere. De band is erg gedreven op live spelen, want daar krijgen zij écht een kick uit!

Kleine Krijger
Kleine Krijger is rapper, dichter & theatermaker. Hij maakte rauwe betekenisvolle hiphop waarin veelal met taal gespeeld wordt. Ongecensureerd rapt hij over wat hij om zich heen ziet of wat er in hem omgaat. In 2018 werd Kleine Krijger 3e bij Flavourland en in 2019 haalde hij opnieuw de finale met zijn hip-hop band Psychose waarmee hij tegenwoordig vaak optreedt. Want naast zijn individuele tracks die te checken zijn op Spotify, YouTube etc. is hij erg actief met zijn Hip-Hop band Psychose.

DJ Gabriele Gigante
Deze 20-jarige DJ draait de lekkerste houseplaten moeiteloos aan elkaar!

Naar de agenda