vr 10 jun - 2022 vrijdag 10 juni 2022

Around the Corner #1

TALENT NIGHT MET GRAVITY CIRCUS, DJ YDNA EN PSYCHOSE


Corneel presenteert: Around the Corner! Around the Corner is de kersverse talent night, waar artiesten zich van hun beste kant kunnen laten zien op het podium van Corneel en waar jij kan genieten van nieuw geluid en nieuwe muziek kunt ontdekken! Van singer-songwriter tot hiphop en van electro-pop tot metal, alle genres en leeftijden zijn welkom.

Op deze allereerste showcase-avond staan er vier acts op de planken van Corneel, een samenstelling die uit de vele aanmeldingen zorgvuldig is geselecteerd door ons speciale luisterteam, bestaande uit vrijwilligers van Corneel!

Op deze editie staan:

Gravity Circus
Het alt-indie-pop trio Gravity Circus bestaat uit Jimmy Nagaura Yabiko, Ken Luske en Adhan Dadalto. Met hun gevarieerde muziek smaak maken zij catchy melodieën die gecombineerd gaan met diepe, betekenisvolle teksten. Dromige gitaarriffs en synths, met stevige bas en drums in een melancholische, eclectische sfeer maken het geluid van Gravity Circus.

Psychose
Psychose is in 2019 opgericht door drie jofele baldadige Almeerse jongemannen genaamd Kleine Krijger, De Dirigent en Graaf Stolk. Het genre dat de band speelt is een cross-over te noemen tussen zowel mainstream als alternatieve Hip-Hop met een beetje punk en metal. Op dit moment werken zij aan hun tweede album ‘#ikwoonnogsteedsinalmere’ waarvan al vijf singles zijn uitgebracht, maar live op het podium zijn zij het sterkst. De set-up bestaat uit de knallende klanken van live-sampler en DJ ‘De Dirigent, de ritmische donderslagen van drummer ‘Graaf Stolk’, en de dope flows en dreunende teksten van rapper ‘Kleine Krijger’.DJ Ydna
Een 24jarige energieke DJ en producer die alles draait, maar voornamelijk Urban, dance, hardstyle en hardcore!

M&A en Friends
Wij zijn afkomstig uit Lelystad. We brengen eigen hip en opzwepende songs ten gehore in de Nederlandse taal. Met ietwat zoetgevooisde lyrics over de altijd boeiende connectie tussen man en vrouw. Het genre is een mix van Disco, Pop, R&B en Hip Hop. De liedjes liggen prettig in het gehoor en door de rauwe, funky speelstijl zeer uitnodigend om op los te gaan op de dansvloer. We worden geïnspireerd door een breed scala van artiesten uiteenlopend van Puth, MJ tot Snelle, Flex en nog meer. Met onze muziek willen we een zo divers mogelijk publiek bereiken die er van het begin tot eind een feestje van wil maken.

Naar de agenda