zo 8 nov - 2020 zondag 8 november 2020

An Acoustic Night with Marciano Metz (3/4) (uitverkocht)

INTIEM, AKOESTISCH CONCERT VAN LELYSTADSE ZANGER

De eerste twee shows van ‘An Acoustic Night with Marciano Metz’ waren onmiddellijk uitverkocht. Daarom nu, een dag later, een extra middagshow!

Marciano Metz is geboren en getogen in Lelystad en staat op zaterdag 7 en zondag 8 november in Corneel met zijn eerste concerten! 

Na zijn deelname aan het SBS6 programma “DanceSing” en meerdere talentontwikkelingstrajecten (bijvoorbeeld de Uitmarkt onder leiding van Karin Bloemen) is het nu tijd om een stap verder te gaan. Speciaal voor deze gelegenheid hangt deze zingende krullenbol zijn dansschoenen even aan de wilgen voor een intiem en akoestisch concert.

Marciano: “Het belooft een mooie en warme avond te worden met nummers vol herkenning, verhalen achter de muziek & wat mooie verrassingen! Met natuurlijk de kant die iedereen is gewend van mij, maar ook een kant die ik nog niet zo veel heb laten zien. Ik kijk er super erg naar uit, en hoop iedereen te zien op 7 & 8november!”.

Welcome to An Acoustic Night with Marciano Metz!

Dit is een zit-concert. In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 werken wij met een strak schema, beperkte capaciteit en een ander protocol  dan gebruikelijk, waar ook aangepaste huisregels bij horen. Ook is het alleen mogelijk maximaal 4 tickets te bestellen. Zo zorgen wij ervoor dat wij je op een zo hygiënisch mogelijke manier kunnen verwelkomen. Lees voor je bezoek door wat dit betekent voor jouw bezoek aan Corneel, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Naar de agenda