vr 16 okt - 2020 vrijdag 16 oktober 2020

Alexander Broussard speelt Billy Joel (uitverkocht)

AAN DE HAND VAN DE MOOISTE LIEDJES LEIDT ALEXANDER JE DOOR DE CARRIÈRE VAN BILLY JOEL

Let op: 1 show in plaats van 2: In verband met nieuwe coronamaatregelen zijn wij helaas genoodzaakt de tweede ‘Alexander Broussard speelt Billy Joel’-show van 22:00 uur te verplaatsen naar een eerder tijdstip. Er is ervoor gekozen om deze show samen te voegen met de show eerder op de avond.

Tickets voor ‘Alexander Broussard speelt Billy Joel – show 2’ om 22:00 uur zijn geldig voor ‘Alexander Broussard speelt Billy Joel – show 1’ om 19:45 uur, je hoeft hiervoor niets te doen of aan te passen. Het tweede concert van 22:00 komt hierdoor te vervallen. 

Ook interessant: The Billy Joel Experience

In deze boeiende, intieme solovoorstelling leidt Alexander zijn publiek op zijn eigen unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel. Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt Alexander over de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogtepunten en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap van Billy Joel. Een ‘must-see’ voor de fan, een openbaring voor de liefhebber.

Alexander Broussard
Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met The Billy Joel Experience, Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, De Corona’s, Twarres en vele anderen, is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Billy Joel
De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de meezinger ‘Pianoman’ maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads zoals ‘She’s Always A Woman’ of lekkere pop zoals ‘Uptown Girl’. Stuk voor stuk klassiekers.

Dit is een zit-concert. Er is alleen voorverkoop via onze website, dus geen deurverkoop. Op deze avond vinden er twee concerten van Alexander Broussard plaats, let dus goed op voor welk concert jij tickets koopt en de bijbehorende tijden. In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 werken wij met een strak schema, beperkte capaciteit en een ander protocol  dan gebruikelijk, waar ook aangepaste huisregels bij horen. Zo zorgen wij ervoor dat wij je op een zo hygiënisch mogelijke manier kunnen verwelkomen. Lees voor je bezoek door wat dit betekent voor jouw bezoek aan Corneel of De Kubus, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Naar de agenda