za 15 mei - 2021 zaterdag 15 mei 2021

AgustoMusic & Friends

Sea Bottom Jazzfestival Livestream

De livestream is op 15 mei vanaf 16:00 uur te zien via ons YouTube-kanaal!


In samenwerking met BModesto Sea Bottom Festival presenteren wij: AgustoMusic & Friends!

AgustoMusic & Friends is een Lelystadse band die bestaat uit muzikanten uit de Lelystadse muziekscene. Met de hulp van zijn muziekvrienden brengt AgustoMusic op 15 mei grotendeels de nummers van het laatste AgustoMusic album ‘Stars Made Out of Stone’ ten gehore tijdens de eerste Sea Bottom livestream in Corneel. Hopelijk kunnen zij hierdoor een plek bemachtigen op het BModesto Sea Bottom festival 2021, wat later dit jaar wederom zal plaatsvinden in het Agora Theater.

De muziek bestaat uit een combinatie van popliedjes met invloeden van The Eagles, Fleedwood Mac, Roy Orbinson, een vleugje jazz maar ook country-invloeden zijn te horen. Alle songs zijn van eigen hand, de opgenomen songs van het Spotify album zijn authentiek, alle muziek is zelf geschreven en alle instrumenten zijn zelf bespeeld door Agusto.

Voor het live-optreden zullen zij als vijfmans-formatie spelen. Dit doet de band met Jeroen Kleijheeg als rots in de branding op de bas, met Andre Swinkels op slagwerk voor de groove en Paul vd Vegt op toetsen (leden van Lelystads’ welkbekende jazzfunk formatie FlunkOut). En last but not least, als extra toevoeging op saxofoon Jeroen Goedhart!

AgustoMusic is te vinden op Spotify en menig social media platform als Facebook of Youtube.

 

Naar de agenda