vr 22 mrt - 2024 vrijdag 22 maart 2024

Afro Bros

Throw Your Own Party

Klinkt als: Afro Bros

Op vrijdag 22 maart vindt de vierde editie van Throw Your Own Party plaats. Throw Your Own Party is een feest dat wordt georganiseerd voor en door jongeren uit Lelystad in samenwerking met Corneel. Op deze editie staan niemand minder dan de Afro Bros! Daar moet jij bij zijn!

Afro Bros
Giordano Ashruf en Rashid Badloe, beter bekend als de “Afro Bros”, zijn een dj-duo gevestigd in Arnhem. Ze zijn familie van elkaar en zijn allebei opgegroeid in een zeer muzikale familie. Beiden begonnen als promotor voor elektronische dansfeesten in hun thuisstad Arnhem. Na een tijdje begonnen ze zich af te vragen: “Waarom staan wij niet in de DJ-booth?”. Vanaf dat moment begonnen ze een fanbase op te bouwen met hun unieke opbeurende geluiden en beats die ze door het hele land draaiden. Het duurde niet lang voordat ze in alle clubs en grote festivals in Nederland speelden.

Na 5 jaar over de hele wereld op te treden, besloten ze iets anders te doen. In 2016 brachten ze een Nederlandstalig nummer uit genaamd “18+”, dat ook een Spaanse versie kreeg. De Spaanse versie heeft bijna 2 miljoen streams op Spotify. Na de release van dat nummer werden de Afro Bros alleen maar groter en beter. Ze hebben een reeks hits en hopen die reeks voort te zetten. Met hun originele geluiden, unieke drums en 10 jaar ervaring zijn deze twee jonge mannen klaar om de wereld te veroveren met Latin beats en opbeurende vibes. Je kent hen misschien van hits als: “Energie” (met Ronnie Flex & Frenna), “Sua Cara” (met Major Lazer), “Come Again” (met Boef & Ronnie Flex), “X” (met J Balvin & Nicky Jam), “Kijken Mag” (met het Nederlandse YouTube-kanaal “Supergaande”) en nog veel meer!

Hun nummer “Sua Cara” met Major Lazer won zelfs een Latin Grammy Award. En het nummer “X” bezorgde hen een tijdje later ook nog een nominatie voor dezelfde Award.

Throw Your Own Party
Wil jij ook jouw eigen party plannen met Corneel of wil je meer informatie over Throw Your Own Party? Klik dan hier.

Let op: deze editie van Throw Your Own Party is alleen toegankelijk voor personen tussen de 13 & 17 jaar. Op dit event is alcohol niet toegestaan (hierop kan worden getest), ook drugs of tabak/vapen is verboden. ID is verplicht voor iedereen, vergeet deze dus niet. Zonder geldig ID geen toegang, ook niet met een kopie hiervan.

Kom alvast in de stemming

Naar de agenda