vr 28 sep - 2018 vrijdag 28 september 2018

Kajuit Sessies: a balladeer

Intiem en akoestisch concert op VOC-schip Batavia
VOC-schip Batavia

Klinkt als: Solo show met verhalende liedjes én klassiekers als ‘Swim With Sam’ en ‘Robin II’

DIT CONCERT IS UITVERKOCHT

Ook interessant
28 oktober: Yorick van Norden

Na het succes van de Kajuit Sessies vorig jaar (ze waren allemaal uitverkocht) gaan we ook in 2018 door met deze bijzondere akoestische concerten in de kajuit van VOC-schip Batavia. Het zijn intieme optredens van kwaliteitsartiesten op een zeer bijzondere en exclusieve plek: per optreden is er slechts ruimte voor 25 bezoekers. De Kajuit Sessies zijn een samenwerking tussen Corneel en Batavialand.

Voor a balladeer staat 2018 in het teken van schrijven. Maar gelukkig doet singer-songwriter Marinus de Goederen in het najaar een tour langs de leukste muziekcafés en kleine zalen van Nederland. Tijdens deze shows komt de nadruk op zijn verhalende liedjes te liggen. Nieuw werk zal worden afgewisseld met a balladeer klassiekers als ‘Swim With Sam’ en ‘Robin II’. Liefhebbers van Counting Crows, Snow Patrol of Coldplay zullen de kwaliteitssongs van a balladeer zeker aanspreken.

In het verleden won a balladeer de Publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland en een Zilveren Harp. Het tweede album Where Are You, Bambi Woods? leverde een Edison nominatie op en debuutsingle Swim With Sam staat al tien jaar in de Top 2000. Begin vorig jaar bracht Marinus de Goederen de single Mob Wife uit, een duet met Sarah Bettens van K’s Choice. Zijn anti-kerstalbum December verscheen eind 2017 en werd met crowdfunding gefinancierd. Door zijn trouwe fanbase had a balladeer het gewenste bedrag binnen drie dagen bij elkaar.

Elke Kajuit Sessie duurt zo’n 60 minuten, exclusief een pauze van een kwartier. Binnenkort kondigen we meer Kajuit Sessies aan!

Let op: Tickets zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop (via website Corneel en aan de balie van Flevomeer Bibliotheek). Er is geen avondkassa.

Naar de agenda