zo 29 mrt - 2020 zondag 29 maart 2020

Dan August – Lely Sunday Afternoon – UITGESTELD

HARTSTOCHTELIJKE POPMUZIEK MET EEN RANDJE AMERICANA (GRATIS!)
De Eetalage

Klinkt als: The War on Drugs, Bazart

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus, heeft Corneel besloten alle evenementen tot en met 31 maart te annuleren. Onze insteek is dat al onze activiteiten zullen worden verplaatst naar een nog nader te bepalen datum. De aankomende tijd tref je hierover meer informatie aan op onze social media kanalen en onze website. Alle ticketkopers worden er email op de hoogte gebracht zodra meer nieuws beschikbaar is. Meer informatie over het coronavirus en de genomen maatregelen is te vinden op de website van het RIVM. 

Elke laatste zondag van de maand kun je in café de Eetalage terecht voor de beste live-muziek, een biertje en een borrelhapje. Entree is gratis!

Combineer de songwriting en harmonieën uit americana met de moderne puntige producties van nu en je krijgt Dan August. De vijfkoppige formatie weet met deze verfrissende mix van elementen sterke en hartstochtelijke popsongs neer te zetten die je niet meer uit je hoofd krijgt. Live slepen de jongens je mee door middel van hun sterke uitstraling en dynamiek.

Met de opzwepende energie, catchy refreintjes en verhalende songteksten zet Dan August een indrukwekkende live show neer. Dan August haalt hun inspiratie uit acts als John Mayer en Harry Styles maar ook hoor je Bazart en The War On Drugs.

Naar de agenda